top of page

JEUGDWERKING

Een Ster.png
SPONSORING

Wilt u Jeugdwerking KFC Diepenbeek sponsoren? Dit kan!
Wij hebben allerlei formules waaruit u keuzes kunt maken.

Wie is KFC Diepenbeek?

KFC Diepenbeek is in 2018 boven het doopvont gehouden na samensmelting van SK Rooierheide en
K. Diepenbeek VV De Zwaluw. KFC Diepenbeek is een ambitieuze club die zijn jeugdwerking
verder wil uitbouwen om op zeer korte termijn het provinciaal label binnen te halen.
Dit door een deskundige jeugdopleiding door ervaren en gediplomeerde trainers onder leiding van
TVJO Christof Achten, vroegere jeugdspeler bij Standard Luik.
Onze groeiende jeugdwerking, van 150 naar 300 jeugdspelers verdeeld over 25 jeugdploegen, meermaals onderscheiden door het VFV voor onze kwalitatieve werking, een jaarlijks Pinkster jeugdtornooi met 120 deelnemende jeugdploegen en met meer dan 2000 bezoekers, een zeer actieve Facebook-pagina met bijna 1000 bezoekers tonen de ambitie van onze jeugdwerking.
Op termijn is het ook onze bedoeling om gesprekken tot nauwe samenwerking aan te gaan met Universiteit Hasselt, Provinciale Middenschool Diepenbeek en Diepenbeekse lagere scholen.

Wat willen we als club met uw sponsoring bereiken?

 Een jeugdwerking kost een club heel wat geld.
 Zowel de begeleiding, de accommodatie, het materiaal en de kledij vergen investeringen en onderhoud. Wij halen onze inkomsten onder andere uit:

-        De lidgelden van onze leden
-        De inkomgelden van de jeugdwedstrijden
-        De kantinewerking
-        Jaarlijks Pinkster Jeugdtornooi incl. reuze tombola
-        Verschillende (familie-)activiteiten zoals onze jaarlijkse restaurantdagen, De Kwis, 
          Halloween Party, ...

Dit is helaas lang niet voldoende om een goede jeugdwerking te blijven garanderen. Wist u dat we per jeugdspeler een budget van heel wat meer dan het jaarlijks lidgeld van 200€ moeten genereren waarvan minder dan de helft wordt gedekt door de inkomsten ? Hierdoor zijn wij naast bovenvermelde inkomsten steeds op zoek naar extra middelen via allerlei vormen van sponsoring. Onze lokale en buitendorpse ondernemers houden door hun sponsorbijdrages aan diverse verenigingen mede het sociale weefsel van de gemeente in stand.
KFC Diepenbeek wil jeugdvoetbal absoluut betaalbaar houden voor iedereen. Wij mogen met enige trots zeggen dat we op gebied van lidgeld en kleding nog steeds één van de goedkopere clubs binnen Limburg zijn. Dat willen we zo houden ! 
Voor wat, hoort wat. Wij proberen onze (potentiële) sponsoren een pakket op maat aan te bieden, zodat er voor ieders budget sponsormogelijkheden zijn.
Jeugdwerking KFC Diepenbeek is zeer actief op een totaal nieuwe website en alsook op sociale media zoals Facebook en Instagram.
Kent u onze digitaal TV-kanaal al ?

Natuurlijk is er nog steeds de mogelijkheid tot meer traditionele sponsoring, zoals o.a. wedstrijdshirts, uitgaanstrainingen en reclamedoeken naast de terreinen.
Om de laagdrempeligheid en kwaliteit van onze jeugdwerking te garanderen, rekenen wij op uw hulp ! Alles is bespreekbaar.

 

Waarom zou u Jeugdwerking KFC Diepenbeek sponsoren ?
 

Er zijn volgens ons een groot aantal redenen waarom het voor u interessant kan zijn om Jeugdwerking KFC Diepenbeek te sponsoren. Denk hierbij aan:

-        Het vergroten van uw naamsbekendheid in Diepenbeek en doorheen de hele provincie. 
         Dit zowel bij de fanion als de jeugd !
-        Uw (maatschappelijke) betrokkenheid bij de club in de verf zetten.
-        Het versterken van bestaande (zaken)relaties.
-        Het opdoen van nieuwe (zaken)relaties.
-        De uitstraling van uw bedrijf verbeteren.
-        Maar vooral: algemene positieve publiciteit en uw Diepenbeeks hart laten spreken !

 

Wij wensen te benadrukken dat al onze inkomsten eerlijk verdeeld worden tussen de fanion- en jeugdwerking. Wij verrijken onze fanionwerking niet ten koste van de jeugd ! Dit is iets wat wij garanderen en waar wij als bestuur nauwlettend op toekijken !
Dit wil ook zeggen dat onze sponsormogelijkheden overlappen. Sponsort u een reclamedoek ? Dan is dit logischerwijze publiciteit voor uw bedrijf bij jeugd- en/of fanionwedstrijden. Dit geldt voor verschillende van onze publicitaire mogelijkheden ! Maar, nogmaals; als u (uitgaans)kledij sponsort voor een jeugdploeg, dan gaat dit ook integraal naar de jeugdwerking.


Een overzicht van de sponsormogelijkheden

 


 
 
#onzejeugdonzetoekomst

STEVEN KUPPERS
Jeugdwerking KFC Diepenbeek
0477-68.03.08
steven.kuppers@kfcdiepenbeek.be
bottom of page